ISV-valmennus

Useat ohjelmistotuotteet ovat saaneet elämän myös osana AX-tuotannonohjausjärjestelmää.

Suomen markkinat ovat vain 1 % koko maailman markkinoista.  MS Dynamics AX on myynnissä kaikilla mantereilla. Se on houkutteleva reitti saada kotimaisia ohjelmistotuotteita maailman markkinoille ja kasvattaa potentiaalisten asiakkaidensa määrää 100 %.

Ohjelmistotalolle, joka haluaa tuoda oman tuotteensa AX:aan, riittää vain tuotteen tärkeimmän osan – sen josta asiakkaat maksavat - tuominen. Muut palvelut ja toiminnot löytyvät jo AX:sta. Suomessa muutama perinteinen IT-talo on kunnostautunut siirtämällä tuotteensa kokonaan AX:aan.

Tuotteet, joilla on hyvä markkina-asema markkinoilla, menestyvät myös uudella
alustalla.

ISV pääsee helpolla tuodessaan tuotetta. Vanhasta tuotteesta pitää riisua kaikki sellainen pois joka löytyy AX:sta ja käyttää tuotteessaan AX:n tarjoamia palveluita.

Tuotekehitys on helppoa

Olemassa olevan ohjelmiston tuominen AX:aan on helppoa koska:

  1. Alkuperäinen tuote on tekijöilleen tuttu ja älyllinen työ on jo tehty
     
  2. Tuotetta ei tarvitse tehdä kokonaan koska AX sisältää paljon valmista toiminnallisuutta, joka voidaan ilmaiseksi hyödyntää oman tuotteen eduksi
     
  3. Tuotteen testaaminen on helppoa koska valmistuvan tuotteen toimintaa voidaan koko ajan verrata referenssinä olevan alkuperäisen ohjelman toimintaan. 

 

  


Ekax on valmentanut ISV-yrityksiä saavuttamaan riittävän AX-tuoteosaamisen ja ohjelmointitaidon, jotta ohjelmiston tekeminen AXaan on ollut mahdollista.